Buzoianca Mihaela Țepușă merită să fie lăudată pentru munca pe care a depus-o și pasiunea pe care a dovedit-o față de arbitrajul internațional

Decembrie 19 11:41 2022 by Sportul Buzoian

Pe lista validată de FIFA se află și buzoianca Mihaela Tepusa, cu cea mai mare vechime față de ceilalți arbitri, care va fi din nou prezentă în competițiile internaționale UEFA. Ea a primit acest lucru ca recunoaștere a anilor de muncă constantă și profesionalism pe care i-a dovedit în desfășurarea activităților sale și prezenței sale în terenurile de fotbal.

Mihaela Tepusa a început să arbitreze competiții internaționale în 2013 și de atunci a crescut puternic. Printre cele mai semnificative etape ale carierei sale sunt arbitrarea finalei Ligii Campionilor Feminin în 2017 și 2018, precum și arbitrarea jocului semifinal al Cupei UEFA în 2019. Cu siguranță această validare va aduce numeroase satisfacții și aventuri în sezonul următor.

Ca un membru al echipei naționale de arbitri români, Mihaela Tepusa se bucură de toată susținerea grupului, inclusiv a comisiei centrale a arbitrilor și a Federației Române de Fotbal. Sperăm că această recunoaștere internațională a contribuit la creșterea conștientizării și respectului la toti cei care s-au implicat în arbitrajul internațional.

Cu toate acestea, indiferent de rezultat, Mihaela Tepusa merită să fie lăudată pentru munca pe care a depus-o și pasiunea pe care a dovedit-o față de arbitrajul internațional. Ea este un exemplu viu pentru mulți alți arbitri și reprezintă un simbol de determinare și curaj. Îi urăm succes în continuare în arbitrajul internațional și ne bucurăm că Buzăul rămâne în competițiile internaționale.

 

 

 

 

 

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%