Buzăul a fost gazda unui regal de fotbal juvenil

Ianuarie 30 16:34 2022 by observatorulbuzoian

Două weekend-uri consecutive am fost martorii unor turnee frumoase dedicate copiilor de 8-10 ani. Cel găzduit de LPS cu Prof. Ionuț Damir în rolul organizatorului, a avut la start toate cluburile buzoiene, iar cel de la Sala Sporturilor, organizat de „Buzăul Sportiv” a pus accentul pe musafirii externi. Nu ne declarăm dragostea eternă pentru unul sau celălalt, ambele, prin cei ce s-au implicat în organizarea lor, își merită aprecierile iubitorilor acestui gen, rezultatele în sine sau numele echipelor laureate contând mai puțin spre deloc, scrie observatorulbuzoian.ro.

„Trebuie să ne bucurăm de faptul că scoatem copiii din case, din lumea consolelor și a realității virtuale, îi aducem să facă sport, să ardă calorii, să socializeze cu puști de vârsta lor, cu subiecte și teme doar ale lor”, a declarat Ionuț Damir sâmbătă dimineață, din postura de simplu spectator al turneului unde evolua grupa 2014 antrenată de Romeo Stan, colegul său de la LPS.

Pe aceeași lungime de undă l-am găsit și pe Andrei Pițigoi, promoterul Trofeului „BS”, dedicat 100% fotbalului jucat de cei mici: „Microbul ăsta mi l-a inoculat colegul meu Andrei Solomon (CampusTV), iar acum nu mai pot să scap”, spune el râzând cu poftă.

„Vorbim de fotbal tot timpul, iar tinerii ce sunt la început de carieră e subiectul nostru favorit. Eu cred că participanții la turneele din aceste zile vor pleca de la Buzău mulțumiți de experienta câștigată și de faptul că micuții viitori fotbaliști au putut să-și...

Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%