BUZAU: Peste 70.000 de utilizatori au vazut LIVE petrecerea de REVELION din PIAȚA DACIA

Ianuarie 3 12:49 2019 by buzau.net

Petrecerea de REVELION din Piata Dacia a inregistrat un record si in mediul online. Pagina noastra BUZAU ONLINE a transmis LIVE din Piata Dacia incepand cu orele 19.00, locatie unde peste 10.000 de persoane au participat la un grandios spectacol de Revelion organizat în centrul municipiului Buzău. 

Pe scena amplasată în faţa Palatului Comunal au urcat la început artişti buzoieni. Petrecerea a continuat până la trecerea dintre ani cu Livia Bănică, Gabriela Bolocan, Maria Dumitru, Mirela Ursache, Mădălina Manolache, Lucia Dumitrescu, Liviu Teodorescu & Band, Angelica Bălașa, Elisabeta Turcu, Alessia, Ansamblul „Ștefan Vodă”.

Cap de afiş a fost Voltaj care a intrat pe scenă după miezul nopţii, în uralele publicului. O altă atracţie a spectacolului din Piaţa Dacia a fost şi focul de artificii de la miezul nopţii, care a durat zece minute. Cei zece mii de buzoieni au numărat secundele până la intrarea în noul an alături de artişti şi autorităţile din Buzău.

Spectacolul s-a încheiat la ora 1, când buzoienii s-au retras acasă sau în restaurante pentru a continua petrecerea până dimineaţă. În urma lor au rămas tone de gunoaie în piaţa Dacia.

Transmisia LIVE a fost asigurata de Buzau Live Music si a durat mai bine de 6 ore. Mai jos gasiti filmarea din Piata Dacia.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%