Bărbat din Smeeni, găsit înjunghiat. Suspectă ar fi una dintre femeile pe care le îngrijea

Iunie 2 19:49 2020 by informatiabuzaului.ro

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Smeeni, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu o plagă înjunghiată. Se pare că acesta a fost atacat cu un cuțit de una dintre femeile cu handicap psihic de care avea grijă la locuința sa din satul Călțuna. Vecinii cred mai degrabă că acesta s-a înjunghiat singur, la beție.

Starea bărbatului este gravă, acesta fiind introdus de urgență în sala de operații. „Acesta prezintă o plagă înjunghiată hemitorace stâng”, transmite Biroul de Presă al Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Din primele verificări efectuate de polițiști, bărbatul a fost găsit căzut lângă pat cu fața în jos, de către un vecin care trăiește în concubinaj cu una dintre surorile celor două femei care locuiesc cu bărbatul ajuns la spital cu o plagă înjunghiată.

Cele două femei, de 40 și 43 de ani, nu au putut explica ce s-a întâmplat cu cel care avea grijă de ele, amândouă fiind diagnosticate cu afecțiuni psihice. Anchetatorii urmează să stabilească ce s-a întâmplat în casa bătrânului.

Vecinii au propriile variante țesute în jurul evenimentului. Se pare că bărbatul de 68 de ani, fost pușcăriaș după ce și-ar fomorât soția în urmă cu mai mulți ani, trăia cu cele două surori. Era gelos, din cauza diferenței de vârstă, iar mulți cred că acesta și-a provocat rana, după ce s-a îmbătat.

Trei din cele patru fete ale unei familii din satul Albești s-au născut cu retard mintal. De ceva vreme, două dintre ele se aflau acasă la bărbatul de 68 de ani, care le îngrijea contra pensiei de handicap. O a treia, mai mică, locuiește la un vecin. Surorile au între 30 și 43 de ani.


Sursa: informatiabuzaului.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%