AVEM IMAGINILE / O infirmieră de la ATI, a fost găsită moartă în mașină

Mai 24 12:10 2021 by buzau.net

O buzoiancă în vârstă de 39 de ani, infirmieră în cadrul secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Buzău, a fost găsită decedată, astăzi, într-o mașină, pe strada Hipodrom, într-o zonă părăsită a cartierul Mihai Viteazul.

Dispăruse de acasă pe data de 20 mai, atunci când, în urma unor neînțelegeri familiale, a luat BMW-ul și a plecat de acasă. Familia a dat-o disparută, iar o zi mai târziu fotografia sa a fost publicată pe site-ul Poliției Române, scrie stiridinsursebuzau.ro.

Potrivit IPJ Buzău, familia a dat-o dispărută, iar o zi mai târziu a apărut pe site-ul persoanelor dispărute de pe www.politiaromana.ro.

,,În data de 21 mai 2021 un buzoian a sesizat Poliția pentru dispariția soției de la domiciliu survenită cu o zi în urmă. Azi, 23 mai 2021, un cetățean anunțat organele de poliție după ce a întâlnit pe o stradă de la marginea municipiului Buzău o persoană de sex feminin ce părea decedată într-un un autoturism. Victima lucra la Spitalul Județean de Urgență Buzău.”

Femeia era mamă a trei copii.

Nu știm în ce circumsanțe a ales femeia locul sinuciderii, deoarece locul unde a fost găsită, este unul rar tranzitat de cetățeni, este o zonă unde se depozitează gunoaie menajere și se află o cale ferată dezafectată. Din păcate, dacă era o zonă mai tranzitată a orașului, femeia avea o șansă de salvare.

Potrivit informațiilor acumulate, trupul neînsuflețit al femeii se afla acolo de mai bine de 48 de ore.

În autoturism se aflau mai multe pachete de țigări, o sticlă de apă goalp, o bluză de traning albă și mesajul de rămas bun.

De menționat că pe mașină se aflau urme de plame și un desen.

Potrivit dovezilor prezentate în articol, rezultă ipoteza sinuciderii.

Vizualizări știre: 1.877

SESIZEAZĂ FAPTELE DE CORUPȚIE!




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%