Autoritățile anunță decesul cu nr. 13 al unei persoane infectate cu coronavirus, o femeie de 72 de ani. Nu intrase în contact cu o persoană confirmată cu infecție.

Martie 25 11:04 2020 by buzau.net

Centrul pentru Comunicare Strategică anunță că în această dimineață a fost înregistrat cel de-al 13 lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus.

Este vorba despre o femeie din județul Caras-Severin în vârstă de 72 de ani tranferată în seara zilei de 24 martie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, secția ATI, unde se afla din data de 21 martie.

Pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv.

Amintim că în total sunt 794 de cazuri confirmate până acum cu coronavirus în țară, din care 79 s-au vindecat.

Ieri autoritățile au emis o nouă ordonanță militară, astfel încât din 25 martie sunt interzise deplasările, cu excepția celor profesionale sau pentru aprovizionare. Persoanele de peste 65 de ani (cu excepția celor care lucrează) pot părăsi domiciliul pentru aprovizionare doar în intervalul orar 11-13. Armata asigură personal și mijloace pentru suplimentarea forțelor de la frontiere și a celor de menținere a ordinii publice.

De asemenea, Grupul de Comunicare Strategică preciza ieri că 103 angajați din sistemul sanitar au fost testați pozitiv cu coronavirus până acum, dintre care 43 sunt medici și 45 sunt asistenți medicali.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%