Au DONAT 1450 de bucăți instituțiilor medicale din BUZĂU #respect

Aprilie 1 12:58 2020 by buzau.net

Până  în acest moment au reusit sa prodă PRO BONO si sa doneze 1450 de #viziere ce au fost deja distributie catre Spitalul Judetean Buzau, SMURD, Ambulanta, DSP, Spitalul RM. Sarat, Spitalul Nehoiu, Spitalul CFR, Politia Militara, Crucea Alb - Galbena, medici de familie, etc!

Totodata, pe parcursul actiunii, au luat decizia de a îmbunătăți  #viziera ( eliminand materialele absorbante si greu dezinfectabile / sterilizabile ) si  să le producă complet din material plastic. Vizierele produse sunt ergonomice, reglabile, sterilizabile, dezinfectabile si reutilizabile!

Din pacate, nu avem resurse nelimitate incat sa putem continua actiunea pro bono si am luat decizia producerii si comercializarii de viziere la un pret echitabil astfel incat. din profitul obtinut sa mai putem sustine actiuni de donatie! ViziereOnline.ro ( un like si un share ne ajuta !) Le multumim celor implicati pana acum in actiunea noastra si cadrelor medicale implicate in efortul enorm pe care trebuie sa il sustina in perioada aceasta!

Va multumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de apreciere si incurajare!




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%