ATENȚIE unde parcați | ''Am dat dispozitie Poliției Locale să dea amenzi''

Februarie 18 10:36 2020 by buzau.net

În urma numeroaselor sesizării primite din partea buzoienilor venite pe platforma buzaucityreport.ro poliţiştii locali au demarat o amplă campanie de eliberare a trotuarelor din municipiul Buzau.

Astfel buzoienii care au fost depistati că au ignorat indicatorul de „oprire interzisă” sau ai parcat în alte locuri stabilite de municipalitate au fost sancţionaţi.

Buzoienii se plâng că nu au loc pe trotuar din cauza mașinilor parcate haotic. Deși în multe zone ale orașului există parcări amenajate, aceștia preferă să parcheze la întâmplare. Să nu uităm că  și noi suntem pietoni!

Primarul Constantin Toma a răspuns prompt:
"Sper ca până la sfârșitul lunii martie,  începutul lunii aprilie sa protejăm spațiile pietonale cu sisteme de protecție. Până atunci am dat dispoziție  POLIȚIEI LOCALE să dea amenzi"

Poliţiştii Locali din cadrul Serviciul Circulație si Disciplina Rutieră au cutreierat străzile și au  participat la noi acţiuni de fluidizare a traficului şi de disciplinare a şoferilor care nu respectă prevederile legale cu privire la oprire, staţionare, parcarea autovehiculelor şi accesul pe străzile cu sens unic.

Reamintim faptul că pentru oprire, sancțiunea este de 2 puncte penalizare și 2 -  3  amendă, iar pentru staționare, 4- 5 puncte amendă și 3 de penalizare.

Aceste acțiuni vor continua în toate cartierele municipiului Buzău. 


 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%