ALEX BOURCEANU, LA GLORIA BUZAU? FOSTUL INTERNAŢIONAL S-A PREGĂTIT CU GLORIA

Octombrie 24 19:37 2019 by campusbuzau.ro

Transfer de marcă, pe care l-ar putea realiza Gloria, în următoarele zile. Alexandru Bourceanu ar putea semna pentru gruparea din Crâng, mutare benefică pentru buzoieni, cel puţin la nivel de imagine. Fostul internaţional s-a pregătit cu trupa lui Ilie Stan şi a jucat pentru Gloria ieri, într-un amical cu Rm. Sarat.

Surpriză în amicalul Gloriei contra celor de la Râmnicu-Sărat. Pentru buzoieni a evoluat şi fostul internaţional Alexandru Bourceanu, jucător liber de contract, în momentul de faţă. Oficialii clubului din Crâng nu au confirmat negocierile cu mijlocaşul român, dar nici nu au infirmat vreun eventual transfer.

Pentru Gloria, un eventual transfer al lui Bourceanu ar însemna o lovitură cel puţin la nivel de imagine, având în vedere că ex-stelistul a împlinit 34 de ani în aprilie.

Gloria ar putea să-l înregimenteze pe Alex Bourceanu, pentru că „Gladiatorul” are statut de jucător liber. Ultima dată a evoluat pentru Dunărea Călăraşi, grupare pentru care a bifat 22 de prezenţe în Liga 1.

De-a lungul carierei, Bourceanu a mai jucat pentru Dunărea Galaţi, Oţelul, Timişoara, Steaua, Trabzonspor şi Arsenal Tula. Bourceanu a îmbrăcat tricoul naţionalei de 27 de ori. (Andrei Solomon)


Sursa: campusbuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%