Adrian Voicu, buzoianul care a scris peste zece cărţi şi repară avioane în Franţa • Opinia Buzău

Iulie 8 21:06 2018 by opiniabuzau

S-a născut în anul 1970 la Nehoiu şi, deşi este specializat în avioane, a reuşit să se bucure de succes în lumea literară. Buzoianul Adrian Voicu are studii militare şi tehnice, iar după un deceniu de profesat în ingineria aviatică, a debutat în 2007 cu volum de proză, „Joi seara, în parcare”, care a avut un mare succes, ceea ce l-a dus pe drumul scriiturii cu încă zece cărţi.

Stabilit în Franţa, buzoianul şi-a prezenta povestea în cadrul proiectului „Corina Ozon Connections. Oamenii sunt legaţi între ei prin poveşti. No matter the distance, there are connections”.

După ce a absolvit şcoala generală la Nehoiu, Adrian Voicu a absolvit Liceul Militar Breaza, Academia Tehnică Militară şi Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, iar acum e director adjunct de întreţinere la Aeroportul Paris Orly, angajat al iGO Solutions, companie de între­ţinere care are în grijă avioanele Transavia France (Boeing B737), Air Caraibes (Airbus A330 şi A350) şi French Blue (Airbus A330). Este căsătorit şi tată a doi copii şi locuieşte în Franţa de câţiva ani.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%