Accident grav pe E85 | O victimă incarcerata

Aprilie 23 13:22 2018 by buzau.net

"Din primele verificari efectuate la fata locului, un conducător auto in varsta de 39 de ani din Vrancea, care se deplasa cu un autoturism pe DN 2 E 85, pe fondul nepastrarii distantei de siguranta fata de autovehiculul din fata sa, in localitatea Costesti a intrat in coliziune cu o autoutilitară condusa de un barbat de 36 de ani, din Gheraseni. In urma impactului a rezultat ranirea conducatorului autoturismului, care a fost preluat si transportat la spital. De asemenea alte două persoane, pasagere in autoturism, au fost transportate la spital. A fost intocmit dosar penal şi politistii continua cercetarile pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul" transmite IPJ Buzau

UPDATE: Pe fondul nepastrarii distantei in mers un autoturism a lovit din spate o autoutilitara care efectua un viraj. Ulterior, de la fata locului a mai fost preluat de ambulanta si un copil de aproximativ 1,5 ani, este transportat la spital.

Accident rutier pe DN 2 E 85 in Costesti, 2 auto implicate. O victima este incarcerata fiind inconstienta.

Vina îi aparține unui șoferului unui autoturism Skoda înmatriculată în Vrancea. Din neatenție, în timp ce se îndrepta dinspre Buzău înspre București, nu a observat o dubiță care oprise pentru a vira la stânga spre Budișteni. Skoda a lovit duba, iar apoi a ricoșat în șanț.

La fata locului actioneaza echipaje de poliţie, o autospeciala de descarcerare, una de stingere si un echipaj Smurd.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%