A mai rămas o lună. Eforturi considerabile pentru ca zona să arate impecabil

Aprilie 16 22:27 2018 by buzoieniiro

Muncă asiduă a lucrătorilor de la Urbis Serv pentru a termina la timp modernizarea zonei din preajma Cimitirului Eroilor.

Pe 17 mai de Ziua Eroilor – Înălțarea Domnului la Buzău se va desfășura un eveniment de amploare internațională, cu invitați din cel puțin zece țări (care au soldați înmormântați în Cimitirul Eroilor din Buzău).

Până atunci întreaga zonă trebuie să arate impecabil, iar eforturile echipelor de la Urbis Serv sunt considerabile.

Trebuie asfaltat carosabilul, amenajate trotuarele (cabluri subterane, dale, pistă pentru biciclete), primenite cele două cimitire (Eroilor și cel sovietic), montate panourile cu scene istorice pe gardul unității militare etc.

„Facem eforturi pentru a termina la timp. Și vom termina, cu speranța că vremea ne va permite să lucrăm în fiecare zi. Astăzi s-a turnat ciment pe porțiunea de trotuar dintre cimitir și benzinăria OMV. De mâine se va continua înspre parcul de la Integral. Urmează un strat de nisip și apoi montarea dalelor. De săptămâna viitoare vom începe și asfaltarea. Până atunci va trebui frezat carosabilul până de la giratoriul de la Kaufland Sud până la intersecția spre Șoseaua de Centură”.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%