A dormit azi-noapte în parcul Crâng. „Am vândut și apartamentul și garsoniera”. Zice că muncește și nu fură

Aprilie 17 11:17 2018 by buzoieniiro

Noaptea trecută a fost destul de răcoare, iar petrecerea ei în aer liber n-a fost deloc plăcută.

Domnul din imagine nu mai are demult o casă, astfel că nopțile trăite fără un acoperiș deasupra sunt o obișnuință.

„Nu mi-a fost frig. Am plapuma asta. Am făcut și focul. Nu mai am casă demult. Să fie peste 10 ani ani. Am vândut mai întâi apartamentul și am luat o garsonieră. Apoi am vândut și garsoniera. De atunci sunt pe drumuri. Stau demult aici în Crâng, mă mut dintr-un loc în altul, mă știe poliția. Când e ger mă duc la adăpostul ăla al primăriei. Când plouă mă duc aci, la Crâng, pe gang. Dar să știți că nu fur, nu dau în cap la nimeni. M-am aciuat aci la lumănări, la bisericuța asta din Crâng. O zi aici, o zi la biserica din „23 august”, la Sf. Filofteia, la preotul Sava. Nu mă plâng de mâncare. Uitați sacoșa asta e plină cu carne, fac focul colo și o prăjesc. Mai câștig și eu un ban, de la lumânări, mai de la câte un mort. Îmi dă și lumea de pomană, nu mor de foame”.

„Omul Crîngului” se numește Vasile Dinu. Spune că lumea îl știe de Vali. Acum și-a făcut culcuș aproape de clubul lui Viorel Ion, dincolo de gard.

„Părinții mi-au murit, soția a divorțat de mine. Ea stă lângă Poliție pe Chiristigii. Am o fată, s-a mutat în Grecia. N-am mai văzut-o de 5 ani, cred. Ultima oară când a venit m-au chemat și pe mine s-o văd. Acum, singura rudă care a rămas cu mine e cățelul ăsta. El nu mă părăsește niciodată”.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%