2022 poate cel mai bun an pentru Școala Gimnazială Merei | Elevii premiați la cel mai înalt nivel

Ianuarie 8 17:18 2023 by buzau.net

Anul 2022 a fost un an deosebit pentru Școala Gimnazială Merei. Rezultatele obținute de elevi la Evaluarea Națională au fost foarte bune, cu mulți dintre ei admiși la cele mai bune licee din județ. De asemenea, școala a avut un număr mare de premii la festivaluri și concursuri organizate la nivel județean.

Una dintre realizările importante ale anului a fost finalizarea și darea în folosință a Școlii Gimnaziale din satul Lipia, care oferă condiții excelente pentru desfășurarea procesului de învățământ. La finalul anului, școala a primit de asemenea un teren sintetic multisport, care împreună cu sala de sport finalizată anul anterior, oferă condiții ideale pentru orele de educație fizică ale elevilor și pentru practicarea sportului în general pentru tinerii din comună.

În plus, o sală de sport ultramodernă, cu 102 locuri, finanțată de CNI, este în curs de finalizare la Școala Lipia, astfel încât dotarea cu baze sportive a școlii să devină cea mai bună din județ. În prezent, comuna are 4 terenuri sintetice și 3 săli de sport.

La finalul anului, Grădinița cu Program Prelungit Lipia și Grădinița Merei au primit mobilier nou și un sistem de iluminat modern LED, care oferă condiții ideale pentru preșcolari. Toate aceste realizări au fost posibile datorită sprijinului oferit de Primăria Merei și de Consiliul Local Merei, care au susținut școala în desfășurarea procesului de învățământ în cele mai bune condiții.

Prin intermediul unui parteneriat încheiat cu Asociația Țara Tinerilor Uniți, școala a primit o sponsorizare pentru schimbarea ușilor de la Școala Izvoru Dulce. Toate aceste realizări demonstrează că Școala Gimnazială Merei a avut un an foarte bun.





Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%