(VIDEO) Gloria, patru victorii și un egal. Bilanțul stagiului de la Poiana Brașov - Campus TV

Iulie 23 08:38 2022 by campusbuzau.ro

Gloria Buzău a terminat neînvinsă seria meciurilor disputate în stagiul de pregătire de la Poiana Brașov. Cu excepția egalului de ieri, 1 – 1 cu Concordia Chiajna, echipa antrenată de Cristi Pustai a câștigat toate partidele amicale. Până la începerea noului sezon din Liga secundă, formația din Crâng va mai juca un meci cu Unirea Constanța, scrie campusbuzau.ro.

Ieri, echipa antrenată de Cristi Pustai a terminat la egalitate, 1 la 1, partida cu Chiajna, al doilea meci împotriva Concordiei disputat în acest stagiu, primul fiind câștigat de Gloria, cu 3 – 2. În partida de ieri, primul gol a fost marcat în poarta lui Relu Stoian, în minutul 29.

În repriza a doua, în minutul 60, fundașul Kamil Wiktorski a reluat perfect cu capul, din careu, după o centrare din lovitură liberă, Gloria egalând.

În minutul 81, mijlocașul Alexandru Munteanu a avut ocazia să aducă golul victoriei pentru buzoieni, dar a ratat lovitura de la 11 metri, acordată pentru un fault în careu.

Partida s-a încheiat 1 – 1. A fost singurul meci în care gruparea din Crâng nu a câștigat în acest cantonament montan. Bilanțul stagiului de pregătire de la Poiana Brașov arată bine în privința rezultatelor. Gloria a avut patru victorii și un egal. Cu toate acestea, antrenorul Cristi Pustai consideră că mai sunt multe de pus la punct pentru a contura un prim 11 solid cu care să abordeze debutul de campionat.

Liga secundă începe pe 6 august, iar...

Citește articolul integral pe campusbuzau.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%