(Video) Absolvire încheiată cu...o cerere în căsătorie! Momente memorabile, trăite de militarii de la Boboc

Iulie 29 16:51 2022 by sansanews.ro

Zi festivă pentru cei peste 200 de elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”. După anii petrecuți la Boboc, tinerii militari au ajuns la momentul absolvirii. Festivitatea a fost una cu totul specială, iar emoțiile au atins cote maxime: promoția 2022, denumită onorific „Încoronarea de la Alba Iulia – 100”, a pășit astăzi pe un nou drum. Un drum pe care unul dintre tinerii militari a decis să-l marcheze și printr-o cerere în căsătorie, scrie sansanews.ro.

”Pentru absolventul Olaru Gabriel, emoțiile acestui moment important din viața sa au fost cu atât mai mari cu cât a ales ca această zi să îi rămână în amintire ca ziua în care a făcut primul pas în întemeierea unei familii. A cerut-o în căsătorie pe prietena sa, Lavinia Lupu, iar aceasta a acceptat”, informează reprezentanții Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia.

De momente speciale au avut parte astăzi toți cei 211absolvenți ai promoției 2022. În cadrul ceremoniei au fost avansări în grad și, în semn de respect pentru performanțele deosebite obținute în procesul de formare profesională, șefii de promoție pe arme și specialități militare au primit distincții militare (diplome, premii și medalii).

„Stimaţi absolvenţi, bine ați venit în corpul maiștrilor militari și al subofițerilor! Astăzi, gradul pe care îl purtați vine ca o încununare a efortului depus în perioada de studiu. Orice carieră solidă în instituțiile sistemului de apărare se construiește plecând de jos, urmând etapele treaptă cu treaptă și...

Citește articolul integral pe sansanews.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%