(FOTO) Daniela, îngerul cu ochi albaștri, are nevoie de noi pentru a învinge cancerul

Ianuarie 18 17:43 2023 by sansanews.ro

25 de ani și un diagnostic nemilos. Aceasta este crucea pe care o duce Daniela, originară din comuna Rușețu, județul Buzău. O tânără superbă cu ochii albaștri, care a vrut să-și ia viața în propriile mâini, are nevoie de noi pentru a avea o șansă la viață, scrie sansanews.ro.

O erupție cutanată apărută cu ceva timp în urmă i-a ridicat primul semn de întrebare, pe vremea când studia și lucra la Brașov. A vrut să învețe să predea, fiind studentă la Facultatea de Litere, dar în același timp și-a dorit independența financiară încă din facultate. S-a angajat ca lucrător comercial, unde a ajuns să lucreze și 10-12 ore pe zi. Oboseala i-a pus capac, iar când a început să-și facă investigații medicale, pentru a vedea ce nu e în regulă cu ea, a primit o veste cruntă: a fost diagnosticată cu cancer limfatic.

A urmat un transplant de măduvă, dar lupta cu cancerul e departe de a se fi încheiat. Alături i-a fost Crucea Roșie Buzău, care acum a lansat un apel umanitar pentru Daniela, care are nevoie de bani pentru a continua lupta cu...

Citește articolul integral pe sansanews.ro.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%