Consiliul Local Municipal Buzau va supune, maine, la vot, inca un proiect de hotarare privind contractarea unui imprumut bancar. Este vorba despre un credit de 13 milioane de euro. Cea mai mare suma, de 5.600.000 de euro, ar urma sa mearga catre modernizarea a trei strazi din oras: Bd. 1 Decembrie, Bd, Republicii si strada Iazul Morilor, in timp ce 3.4 milioane de euro vor fi destinati transformarii fostului cinematograf Dacia in sala de spectacole si de conferinte. Aproximativ 3 milioane de euro vor fi folosite pentru reabilitarea casei de oaspeti din ansamblul Marghiloman, astazi devenita o ruina. Pe lista investitiilor realizate cu bani de la banca mai figureaza amenajarea unui cimitir municipal in cartierul Simileasca, achizitia de centrale termice pentru blocurile ANL si a unui muzeu in Cimitirul Eroilor.

Sondaj: Sunteti de acord ca Primaria Buzau, din imprumutul de 13 milioane de euro, sa aloce 3,4 milioane de euro pentru reabilitarea Cinematografului Dacia?
Vă rugăm să ne transmiteţi, intr-un comentariu parerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus. Vă adresăm rugămintea de a păstra civilizat firul discuţiei si de a nu folosi un limbaj licenţios.


Loading comments ...