Agentii de turism » Volis

13,355 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Str. Ostrovului Nr.5

Telefon: 0238******   0238******   0722******

Email: voli*******@y****.com

Website: www.*****.ro

Descriere: Agentia VOLIS TOURISM COMPANY este structurata pe urmatoarele domenii principale de activitate:
TRANSPORT AERIAN INTERN SI INTERNATIONAL: Agentia noastra ofera solutii complete cerintelor clientilor sai: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor si emiterea biletelor pe companiile aeriene. Sistemele de rezervari folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere.
TRANSPORT TERESTRU INTERN SI INTERNATIONAL: Oferim clientilor nostri o gama completa de solutii si servicii de transport rutier prin intermediul celor mai cunoscute si apreciate companii de transport din tara si strainatate. Clientii nostri pot alege dintr-o multitudine de variante eficiente si sigure care sa le permita sa acceseze destinatiile dorite in cel mai scurt timp, in conditii de siguranta si confort, cu preturi optime
TURISM INTERN: Departamentul turism intern, gestioneaza un numar important de contracte cu hoteluri in toate orasele din tara si hoteluri de pe litoral si montane cu tarife foarte avantajoase.
TURISM EXTERN: Pachetele turistice cu avion cursa de linie si charter, precum si autocar pentru grupuri, dar si individual sunt ofertate de catre agentii de turism, specializati pe produsele pietelor externe solicitate de catre turistii din Romania, precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Croatia, Spania, Malta, Austria, Italia, Franta, destinatii exotice, sejururi pe litoralul european, vacante in Europa, Asia, America si Africa.
TURISM DE AFACERI
VOLIS TOURISM COMPANY s-a implicat in organizarea de evenimente bussines : congrese, conferinte, cocktailuri, aniversari de firma, lansari de produse, in marile orase ale tarii.


Tags: CENTRUL ORASULUI BUZAU


Harta: