Laboratoare de analize » Medcenter

10,831 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Spitalul Judeţean Buzău, Blv. Stadionului, Nr.7

Telefon: 0238******

Email: buza*@m********.ro

Website: www.*********.ro

Descriere: Cu peste 13 ani de experienta in domeniu, cu o structura de 40 de clinici si laboratoare in intreaga tara, Medcenter reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale de pe piata nationala si regionala, avand cel mai accelerat ritm de dezvoltare.

De remarcat este premiera nationala adusa de Medcenter
printr-un nou concept al serviciilor medicale din Romania: Centrul de Excelenta in Medicina de Laborator si Patologie, impreuna cu Laboratorul Central Medcenter, reunind sub aceeasi emblema Educatia, Cercetarea si Sanatatea. Vom avea, astfel, centrul cel mai modern si cu cea mai mare capacitate din Sud-Estul Europei.

MEDCENTER a dezvoltat o retea nationala prezenta astazi in diferite zone ale tarii: Bucuresti, Iasi, Cluj, Focsani, Buzau, Baia Mare, Braila, Constanta si altele.

Alaturi de centrele proprii, MEDCENTER colaboreaza cu o extinsa retea de clinici partenere, acoperind in prezent cu servicii medicale toate judetele tarii.

Activitatea MEDCENTER este strict reglementata prin implementarea standardului de calitate ISO 9001:2008, a standardului de management al mediului SR EN ISO 14001:2005 (ISO 14001:2004) cat si a standardului de management al sanatatii si securitatii ocupationale OHSAS 18001:2007.

- Activitatea tuturor laboratoarelor de analize medicale din reteaua MEDCENTER este acreditata de catre RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2007.

Policlinicile MEDCENTER ofera o gama larga de servicii de sanatate, dintre care enumeram: consultatii medicale de specialitate, servicii de medicina muncii, abonamente de sanatate, medicina de familie, explorari functionale, servicii decontate de casele de asigurari precum si un numar de peste 400 de teste de laborator.

La sfarsitul anului 2010 compania noastra a inregistrat peste 4 milioane de analize efectuate. La momentul actual numaram in jur de 70.000 de pacienti lunar care beneficiaza de planurile de sanatate MEDCENTER.

MEDCENTER aduce alaturi de profesionisti de inalta tinuta echipamente de ultima generatie, in sprijinul activitatilor medicale, de educatie academica, post-academica si formare profesionala precum si in cele de cercetare-dezvoltare.

In prezent, echipa MEDCENTER este formata din peste 200 medici specialisti si peste 30 medici de familie.
Program "Medcenter"
L-V: 07:30 - 20:00; S: 08:00 - 14:00


Tags: ANALIZE MEDICALE


Harta: