Farmacii veterinare » Help Vet (Clinica veterinara)

10,137 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Strada Aurorei, nr 2 Bis

Telefon: 0238******   0745******   0745******

Descriere: Clinica noastra este specializata in asistenta medicala veterinara adresata animalelor de companie, oferind servicii atat de diagnostic cat si de terapie.Examenele paraclinice completeaza conduita semiologica,raspunsurile acestora sunt rapide si de o acuratete deosebita, datorita folosirii aparaturei si liniilor medicale de ultima generatie folosi

Pacientii primesc cele mai bune servicii medicale veterinare oferite de o echipa de specialisti dornici sa ajute aceste necuvantatoare.Personalul veterinar se afla intr-o continua pregatire profesionala prin participarea la diferite workshop-uri ,seminarii si congrese de specialitate.
In clinica veterinara pacientii nostrii beneficiaza de spatii distincte si dotate corespunzator activitatii din fiecare spatiu: aparat pentru anestezie inhalatorie,aparat pentru monitorizarea functiilor vitale,aparat pentru producerea oxigenului,electrocauter,aparat pentru detartraj,bioptron,
infuzomat microscop binocular,termostat,camera video pentru examinari dermatologice si auriculare,lampa Wood,analizor de urina,aparat pentru decelarea gazelor din sange si electroliti,aparat pentru diagnosticul diferitilor parametri biochimici,hormoni si hematologici ( echipament interconectat IDEXX). Rezultatele analizelor se obtin intr-un timp scurt si se evidentiaza un singur buletin.
In activitatea de laborator se realizeaza examene si investigatii de o acuratete deosebita folosindu-se testele rapide snap-elisa pentru diagnosticarea diferitelor boli infectioase ( parvoviroza,maladia Carre, coronaviroza - la caine, iar la pisica FeLV / FIV ), boli parazitare(toxoplasmoza,giardia,
dirofilarioza,boala Limme. anaplasmoza si erlihioza). De asemenea se efectueaza frotiuri de sange pentru diagnosticarea babesiei canine, teste cutanate pentru depistarea si identificarea diferitilor dermatofiti, examene microscopice ,trichograme, examene directe si indirecte coproparazitologice.
In cadrul clinicii se efectueaza diferite interventii medico-chirrgicale de mica sau mai mare complexitate.Astfel se remediaza conservativ sau chirurgical diferite afectiuni osteo-articulare, se realizeaza interventii obstetricale( sterilizari, cezariene.fibroame,mamectomii )
Se efectueaza examene medicale amanuntite ,se monitorizeaza functiile vitale in stari de soc sau in cadrul interventiilor chirurgicale.


Tags: NON STOP, CLINICA VETERINARA BUZAU


Harta: