Centre medicale » Optimed (Unirii, bl. 1C)

23,699 vizualizări

CLINICA DE OFTALMOLOGIE, CARDIOLOGIE, CHIRURGIE PLASTICA, OPTICA MEDICALAAdresa: Bd. Unirii, Bl. 1C, Parter

Telefon:

Email:

Website: http://www.optimedbuzau.ro

Descriere: OPTIMED ofera servicii oftalmologice integrate destinate ingrijirii vederii umane, intreaga noastra infrastructura si toate competentele profesionale ale echipei fiind puse in slujba mentinerii sanatatii vederii. Credem in importanta primordiala a vederii – cel mai util dintre simturile omului – si vom incerca in permanenta sa oferim solutii cat mai adecvate nevoilor vizuale ale semenilor nostri.

Slujim sanatatea umana si cautam ameliorarea evolutiei sale, prin intermediul celor mai noi cunostinte, celor mai performante echipamente si celor mai buni profesionisti ai vederii. In magazinele noastre functionalitatea se completeaza cu estetica, ambientul OPTIMED incercand sa rezolve cerinte vizuale specifice, sa insufle incredere si sa genereze confort.

Pentru noi clientul este mai mult decat un pacient: el este oricand binevenit, el este bine vazut si bine inteles. Apartinem comunitatii si suntem convinsi ca, inainte de toate, produsele sau serviciile noastre deschid orizonturi si confera oamenilor curajul de a actiona. Vom incerca sa invatam continuu si sa promovam solutii inovative, asa incat locuitorii judetului Buzau sa poata beneficia de conditiii de ingrijire a vederii specifice Europei secolului XXI.


Tags: OFTALMOLOGIE, OPTICA MEDICALA, OPTIMED BUZAU


Harta: