Locatii Evenimente » Valverde

7,649 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Posta Calnau, Judetul Buzau

Telefon: 0730******

Website: www.****************.ro

Descriere: Suntem pensiunea cu mâncare extraordinară, cu solar şi stupi de albine. Stăm în Poşta Câlnău, pe partea stanga cum vii dinspre Buzau si pe partea dreapta cum vii dinspre Ramnicul Sarat pe E85.

Ne primim mereu vizitatorii cu multă căldură şi cu un meniu natural şi sănătos alcatuit cu ingrediente din fermele proprii, dar şi direct de la producători renumiţi din zona Buzăului.
Restaurantul nostru poate gazdui pana la 200 de persoane si este proaspat redecorat! Avem o terasa mare acoperita si o terasa neacoperita si mult loc pentru receptii si evenimente. Parcarea noastra este foarte mare asa ca toti oaspetii isi vor gasi un loc sigur de parcare.

Pentru drumetii obositi avem 15 camere cu baie proprie, dintre care 10 cu 2 paturi single si 5 cu pat matrimonial. Toate camerele au televizor, telefon fix, acces la internet wireless si la parcare.
Vrem ca oaspeţii să se simtă la noi bine serviti şi bine primiti ca să revină cu drag. Le oferim clientilor nostri mâncare făcută în casă, îi primim cu pâine din cuptorul nostru, cu borş de tăiţei şi multă voie bună.


Tags: RESTAURANT, RESTAURANTE BUZAU, RESTAURANTE NUNTA BUZAU