Locatii Evenimente » Musatinii

12,341 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Str.Brailei, Nr. 17, Buzau

Telefon: 0744******   0238******

Email: cont***@h*************.ro

Website: http://**************************************.ro

Descriere: Situat departe de aglomeratia si poluarea orasului, aflat la iesirea din orasul Buzau,pe soseaua spre Braila, Hotelul Musatinii este un loc perfect de luat o masa linistita. Cele doua saloane, impreuna cu barul, dotate cu aer conditionat, sunt mereu deschise pentru a primi oaspeti, iar terasa va asteapta in zilele toride de vara.
Accesul se face usor, restaurantul avand iesire la Soseaua Brailei, iar parcarea proprie va scuteste de neplacuta corvoada de a cauta un loc de parcare.
Si ce nu merge mai bine cu mancarea romaneasca decat o muzica romaneasca. Formatia 'Musatinii' este intotdeauna gata sa va toarne un strop de bucurie in inimi.
Daca va simtiti obosit dupa o petrecere de pomina sau pur si simplu dupa o masa copioasa,va asteptam in cadrul complexului hotelier. Dispunem de un numar de 50 camere (single/double/matrimoniale).
Restaurantul Musatinii este deasemenea un loc ideal de a organiza evenimente personale sau corporatiste, saloanele sale putand sa primeasca un numar mare de persoane:
- Salon parter : capacitate 450 de persoane
- Salon etaj : capacitate 200 de persoane
- Terasa de vara : capacitate 150 de locuri


Tags: RESTAURANT, PARCARE, SPALATORIE AUTO


Harta: