Formatii de nunta » Formatia Paradis 2000 din Buzau

8,372 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Telefon: 0762******

Descriere: FORMATIA PARADIS 2000 BUZAU este formula artistica ideala ce se preteaza pentru orice tip de eveniment: nunta, botez, petrecere privata, care, prin seriozitate si profesionalism, satisface in totalitate exigentele cerute.
Ne focusam pe dorintele si buna dispozitie a invitatilor, care sunt intotdeauna esentiale in cadrul unor astfel de momente, motiv pentru care venim in intampinarea acestora cu un repertoriu vast, diversificat, pentru toate gusturile: muzica usoara romaneasca si internationala, ritmuri latine, grecesti, rusesti, precum si muzica populara, lautareasca veche si de pahar, ceea ce face ca succesul petrecerii sa fie 100% garantat. Echipa noastra promite sa va incante pe toata durata evenimentului dumneavoastra cu programe alternative si variate de la debut si pana la incheierea petrecerii.
Formatia PARADIS 2000 BUZAU isi manifesta disponibilitatea de a raspunde si onora in totalitate solicitarile dumneavoastra si de a va personaliza, totodata, ofertele in functie de locatie, numarul de invitati, componenta trupei si ziua in care va avea loc evenimentul (duminica se va face discount de 20%).


Tags: FORMATIE NUNTA, FORMATII NUNTA BUZAU


Harta: