Altele » Tehno Bosch

10,662 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Bl 6A Parter, Bulevardul Unirii

Telefon: 0756******

Email: offi**@t**********.ro

Website: www.***********.ro

Descriere: Societatea Comerciala TEHNO S.R.L. ofera clientilor sai o gama variata de scule electrice de mana şi accesorii ale unor Producatori de renume, impreuna cu servicii de consultanta si service la standarde foarte ridicate.

TEHNO S.R.L. are in Politica firmei ca prioritate principala CALITATEA oferita clientilor, impletita in acelasi timp cu PROFESIONALISM care sa duca la satisfacerea CLIENTILOR. Prin contactul permanent cu clientul se incearca intelegerea cerintelor acetuia pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite. Ceea ce este oferit clientilor constand intr-un pachet complet: consultanta, produse originale si de inalta calitate la care se adauga si service autorizat pentru toti Producatorii comercializati. Monitorizarea atenta si analiza aplicata a solutiei dezvoltate ridica relatia cu clientul la una de parteneriat.


Scurt Istoric

Infiintata in anul 1994 Societatea Comerciala TEHNO S.R.L. a debutat ca distribuitor autorizat de scule electrice marcaBOSCH; fiind axati inca de la inceput pe educarea clientului in vederea alegerii unor produse de o calitate net superioara fata de ce se gasea in momentul respectiv in piata.

In anul 2000 TEHNO S.R.L. a largint gama de produse cu scule electrice de mana şi accesorii a unor Producatori de renume:Metabo, Makita, Hawera, DeWalt devenind astfel distribuitor autorizat pentru aceste marci si asigurând servicii pentru toate produsele comercializate in vederea acoperirii tuturor cerintelor clientilor. În paralel cu sculele electrice, s-a diversificat si oferta cu scule de mana, scule pneumatice, motoutilaje, compresoare, generatoare, pompe, hidrofoare, utilaje pentru construcţii.

In acelasi timp anul 2000 a marcat si un adevarat boom pe piata centralelor termice pentru casa si apartament, reprezentand un moment important in dezvoltarea firmei TEHNO S.R.L. Receptiva la acest fenomen, conducerea societatii a dezvoltat un puternic departament de termotehnica, capabil sa execute de la instalaţii de incalzire pentru locuinte individuale pana la sisteme de climatizare complexe pentru hale industriale, depouri de locomotive, cladiri administratice, benzinarii, restaurante.

In anul 2004 societatea a implementat si certificat sistemul de management al calitatii in conformitate cu standardul de referinta ISO 9001:2001. TEHNO S.R.L. este în permanenta conectata la cererile pietei, implicandu-se in programele initiate de Ministerul Agiculturii pentru dotare micilor fermieri cu utilaje agricole: motocositoare, mulgătoare, motocultoare, tractoare de putere mică, etc.