Altele » Maryon

12,896 vizualizări


Adresa: Buzau, str. Haiducului, nr. 1

Telefon:

Email:

Website: www.maryon.ro

Descriere: În Buzău, MARYON vă pune la dispoziție un showroom care surprinde plăcut printr-o spațialitate generoasă, unde vă asteaptă o gamă largă de biciclete Merida, componente Shimano și accesorii care se concentrează asupra exigențelor clienților. Dorești să afli care este diferența dintre „a vrea” și „a avea” bicicleta visurilor tale? Cu oferta noastră de plată în rate fără dobandă, drumul către bicicleta dorită este simplu și mai scurt că niciodată.

Vrei să repari bicicleta într-un service profesional? Hai în service-ul Maryon! Ne place să asociem profesionalismul cu nivelul calitătii de execuție, dar și cu rezultatul final al muncii prestate. Mecanicii noștri au o experientă de peste 15 ani în domeniu, sunt instruiți periodic de marii producători de componente, se ocupă exclusiv de repararea bicicletelor și sunt dedicați acestei activităti.

NOU la Maryon: Bikefitting! În multe cazuri, cauzele de durere sau disconfort vin de la modelul de șa, mânerele de ghidon sau alte puncte de contact. Dacă și după ce aceste componente au fost înlocuite cu produse ergonomice, încă mai apar probleme, cauza este, poziția incorectă pe bicicletă. O poziție incorectă pe bicicletă poate provoca spasme musculare dureroase, dureri articulare, precum și pierderea de putere. De aici ideea de bikefitting care ajută la determinarea unei poziții corecte pe bicicletă.


Tags: REPARATII BICICLETE BUZAU, BICICLETE BUZAU, PIESE BICICLETE


Harta: