Altele » Alpinism utilitar Buzau

15,136 vizualizări


Adresa: Buzau

Telefon:

Email:

Website: https://www.facebook.com/AlpinistBuzau/

Descriere: Noi, alpinistii utilitari, consideram ca fiecare zi este o zi de intrecere, atat cu noi insine, cat si cu inaltimile si pentru aceasta va invitam sa veniti cu noi, acolo sus, pen-tru a vedea altfel lucrurile. De sus, totul pare mult mai frumos si in perspectiva, fie ca este nevoie de montaje, constructii, reparatii sau intretinere lucrari la inaltime. Trebuie sa retineti ca alpinistii utilitari sunt calificati in servicii de constructii si montaj cu mult inainte de a concura si de a se califica in meseria de alpinisti utilitari. Acestor activitati pline de indemanare, noi le spunem simplu: “servicii la inaltime”.

Fiecare lucrare este aproape unica si incercam sa impingem “inaltimea responsabilitatii” pana intr-acolo, incat chiar daca nu va veti incumeta sa urcati dupa noi, veti sta cu siguranta linistiti ca lucrarea a fost facuta la “inaltimea” asteptarilor sau poate chiar mai sus de atat, pentru ca aceasta este misiunea noastra.

Ce intelegem noi prin “inalta” responsabilitate, atunci cand acceptati provocarea de a ne angaja? In primul rand, inceperea fiecarei lucrari printr-o proba a acestor provocari, care sfideaza norii, prin asigurarea de raspundere civila pentru daune, printr-un sistem de asigurare si masurare a calitatii, prin autoperfectionare continua si nu in ultimul rand facand dovada apartenentei la un grup de companii cu traditie in succese si mai ales cu contracte pe termen lung cu noi si noi clienti.

Oferim servicii in Buzau si imprejurimi ,servicii complete cu alpinisti utilitari la cele mai ridicate standarde existente in acest domeniu. Suntem disponibili si in imprejurimi cu o gama diversificata de servicii la inaltime cu un nivel raport calitate – pret potrivit

Alpinism urban si industrial dispune de personal calificat in vederea efectuari diferitelor lucrari la inaltime cu ajutorul tehnicilor specifice de alpinism utilitar


Tags: ALPINISM UTILITAR BUZAU, IZOLATII BUZAU


Harta: