Materiale, echipamente, instalatii » IDM Dinamic

13,600 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Str. Oltețului 7

Telefon: 0238******

Email: idmd***********@g****.com

Website: www.**********.ro

Descriere: Societatea comerciala IDM DINAMIC s-a infiintat in 1995, avand capital integral privat.

Obiectul de acivitate al firmei il reprezinta comertul en-gros si en-detail cu instalatii electrice (iluminat LED, corpuri de iluminat, aparataj electric si industrial de joasa si medie tensiune, sisteme electrice, generatoare, motoare, cabluri) instalatii termice (centrale termice, calorifere, incalzire prin pardoseala, convectoare), instalatii tehnico-sanitare de apa si gaze (hidrofoare, pompe, fitinguri, teava), echipamente pentru piscina, echipamente pneumatice, scule pentru casa si gradina, aparate de masura si control.

IDM DINAMIC reprezinta pe piata din Romania cei mai mari producatori din domeniu, fiind distribuitor oficial al acestora, iar produsele recunoscute la nivel mondial.

Magazinele IDM DINAMIC se afla in centrul orasului Buzau, in cursul anului 2017 urmand sa se deschida un depozit cu prezentare si vanzare in Soseaua Spatarului, la intrarea in oras.

IDM DINAMIC se adreseaza atat sectorului industrial cat si clientilor finali. O cota importanta de piata este detinuta de fabrici, investitori imobiliari, hoteluri si pensiuni, restaurante, scoli, sali de sport, spitale, primarii, unitati miliare.

IDM DINAMIC a obtinut locul 1 in topul firmelor din judetul Buzau in perioada 2002-2016, la categoria incadrata pentru comert in cadrul IMM-urilor.


Tags: SANITARE, TERMICE, GENERATOARE


Harta: