Electronice, electrocasnice » GALANT PERPETUUM S.R.L

7,435 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: str. Oltului, nr. 6A

Telefon: 0740******

Email: gala*********@y****.com

Website: www.**************.ro

Descriere: Galant Perpetuum S.R.L. este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1993, avand 2 asociati.
Activitatea de inceput a fost comercializarea de produse electrocasnice si moto velo (biciclete), parca anticipand criza de combustibili la nivel mondial.
Din anul 2005, simtindu-se nevoia tot mai mult de a inlocui autoturismul cu un alt mijloc de transport, care sa se deplaseze cat mai usor si repede prin locurile aglomerate, firma a devenit dealer de scutere de renume.
Totodata societatea si-a dezvoltat propriul service pentru intretinere si reparare scutere in garantie si post garantie, dispunand si de o gama larga se piese de schimb.
Succesul de care ne bucuram are la baza foarte multa munca, perseverenta si dorinta permanenta de a face din Galant Perpetuum S.R.L. un nume pe piata de scutere din Romania.
Verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Galant Perpetuum S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client



Harta: