Bauturi alcoolice » Ursus Breweries Buzau

9,174 vizualizări


Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Transilvaniei, 311

Telefon: 0238******

Website: http://***************.ro

Descriere: "Vulturul S.A." Buzau a fost prima achizitie a South African Breweries in Romania, marcand astfel demararea investitiilor grupului in tara noastra. De atunci, Ursus Breweries Buzau a parcurs un proces continuu de modernizare prin achizitionarea unor echipamente tehnologice de mare performanta si expansiune a capacitatilor de productie.

Fabrica de bere de la Buzau a fost data in functiune in anul 1978, avand o capacitate de productie de 500 000 hl/an.

In anul 1991, compania a devenit societate pe actiuni si si-a schimbat numele in S.C. "Vulturul S.A." Buzau.

In anul 1996, fabrica de bere de la Buzau a fost achizitionata de catre grupul South African Breweries.

In 2005, Ursus Breweries a inceput doua proiecte de investitii, cu o valoare totala de 50 milioane de Euro, pentru extinderea si dezvoltarea fabricii. La finalul proiectului, fabrica din Buzau a ajuns si-a marit capacitatea de productie saptamanala cu 150 %.

In 2009, Ursus Breweries finalizeaza ultima transa de investitii in valoare de 42 milioane de Euro, fabrica din Buzau devenind astfel una dintre cele mai mari fabrici de profil din Romania.
Investitiile din aceasta transa au dus la extinderea si modernizarea facilitatilor de productie si instalarea de echipamente pentru fabricarea de noi sortimente de bere cu ar fi de exemplu Redd’s si Ursus fara alcool.
In acelasi timp, aceste investitii contribuie la reducerea consumului de utilitati in fabrica si la diminuarea impactului operatiunilor sale asupra mediului.

2010 – prezent Investitiile s-au concentrat pe proiecte de reducere a consumurilor de utilitati , conformari legislative ( consolidari ale cladirilor identificate cu risc seismic) si proiecte de optimizare a costurilor de productieHarta: