Alte produse, diverse » Firtes 93 (Maracineni)

11,355 vizualizări

Info

Aceste informații nu sunt verificare de proprietar!

Adresa: Str. E85, Nr. 154, Maracineni, jud. Buzau

Telefon: 0745******   0742******

Email: offi**@f*****.ro

Website: www.******.ro

Descriere: Firma noastra are un personal de 40 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. In cadrul companiei Firtes 93 SRL desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.
Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie conform asteptarilor dumneavoastra, Firtes 93 va pune la dispozitie o echipa dinamica, deschisa si temeinic pregatita in domeniul materialelor pentru constructii. In orice moment, potrivit celor mai diverse dorinte si necesitati, echipa noastra de profesionisti va poate oferi informatii corecte respectind standardele, normele si legislatia in vigoare.

Seriozitatea cu care este abordat orice proiect, disponibilitatea si flexibilitatea fata de parteneri manifestate in intimpinarea dorintelor lor, calitatea produselor comercializate si profesionalismul angajatilor reprezinta garantia unor colaborari eficiente si pe termen lung.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.
Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.


Tags: DEPOZIT MATERIALE CONSTRUCTII