City Report » Sesizare


Sesizare

Bună ziua, va rog din suflet, în intersecția str. Vulcan cu Bdul 1 Decembrie 1918, faceți trecere de pietoni sau semafor, este cumplit sa traversezi aceasta strada, sunt copiii care merg la școală, bătrâni care abia dacă se pot strecura printre mașinile care întra cu viteza. Mulțumesc.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.
  • Altele
  • 18 Apr, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Solicitare strada luminata

Vă rog frumos poate puneți și pe strada din spatele jandarmeriei .....care duce la stadionul LPS că e beznă și mai sunt și niște dulăi
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Spatiu verde Uniri Sud

Buna ziua si felicitari pentru schimbarea zonei noastre, de la loc de joaca pana la asfaltare exemplara. o mica problema ar mai fi de remediat. Desi lucrarile in zona s-au terminat de ceva vreme a ramas un spatiu ce trebui umplu cu pamant si un copac (este aplecat si poate fi un pericol atat pentru masini cat si pentru copii) ce trebuie inlaturat. Multumim frumos!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

AER IRESPIRABIL DE LA HOEGANES

Buna ziua! Va aducem la cunostinta ca aerul pe care il respiram zilnic ,noi, locatarii blocurilor din jurul fabricii ,este irespirabil!!!!!!!!! Tusim ingrozitor, ne ustura ochii si gatul de la atatea pulberi inhalate. Nu exista o zi in care sa fie aer respirabil! Si copiii sufera foarte mult.Va rugam sa luati masuri urgente! Multumim!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Reclamatie

Domnule Primar,cum este posibil ca o institutie publica intr-o tara Europeana in anul 2023 sa nu aiba o adresa de email ptr intrebari si un numar de telefon de contact la care sa raspunda cineva? Ma refer la Starea Civila Buzau unde nu raspunde nimeni la telefon si nici adresa de email nu exista...deci daca cineva are nevoie de un raspuns simplu de la Starea Civila trebuie sa se deplaseze la ghiseu,sa piarda jumatate de zi pe drum si stand pe la cozi ptr ca nu exista un operator sa raspunda la telefon si ajungand la ghiseu angajata raspunde foarte surprinsa cand intreb daca se poate sa mi se elibereze un duplicat la certificatul de nastere/casatorie etc..ca nu se poate elibera al 2-lea duplicat ptr ca duplicat la duplicat nu se poate...Cum se poate ca un angajat cu studii intr-o institutie unde exista certificatul respectiv original in arhiva sa spuna ca nu poate sa elibereze duplicat la duplicat,din cate stiu eu duplicatul se da la cel original nu la alt duplicat..cred ca un seminar pentru buna purtare si un pic de competenta profesionala un pic nu ar strica
  Primarul a răspuns la această întrebare.

Lipsa alee

Si blocul P16 A are acces prin spate .dar lipseste aleea ca la celelalta blocuri
  Primarul a răspuns la această întrebare.