Vand afacere magazin mixt in judetul Buzau



Anunț Expirat!
Pret: 65000 EUR

Afacerea este fondata in anul 1998 si se afla la 25 km sud de orasul Buzau. Este un magazin mixt, ce comercializeaza alimente, produse cosmetice, imbracaminte, materiale de constructii si multe altele. Afisarea produselor beneficiaza de un spatiu la interior de 90m patrati, un spatiu la exterior (acoperit) pentru materiale de constructii de 100m patrati si spatiile de depozitare care insumeaza peste 100m patrati.
Este o afacere detinuta de un singur asociat unic. Din pasiunea si determinarea de a dezvolta un business de succes, a avut o crestere constanta, iar experienta acumulata a ajutat in a stabiliza procesele de gestiune si in minimizarea implicarii din partea asociatului unic. In 2018 s-a facut tranzitia la un sistem de gestiune si vanzare cu cititor al codurilor de bare, ceea ce a facilitat controlul marfurilor.

In 2022 cifra de afaceri a fost de 300.000 euro cu un profit de 62.000 euro.

-Utilaje: vitrina frigorifica bauturi 4 usi, vitrina mezeluri, lazi frigorifice, rastel nailoane, vitrine de sticla, rafturi multiple, toneti sticla, imprimanta, 3 unitati central, 3 monitoare, 3 cititoare coduri de bare, imprimanta coduri de bare, 2 cantare electronice, sistem de supraveghere video - 16 camere, aer conditionat, generator curent, televizor LED Philips, sursa alimentare CCTV 16 canale, sistem de iluminat pe senzori aproape integral si alte bunuri.
-stocul current de materie prima in valoare de 30.000 euro
-know how-ul si experienta acumulata. Consultanta, asistenta si training personal pentru folosirea sistemului de gestiune si a proceselor logistice
-lista furnizorilor actuali si prezentarea acestora personal
-posibilitate continuare in spatiul actual unde s-au facut amenajari ce indeplinesc toate normele de functionare, Spatiul beneficiaza de centrala termina pe lemne, cu calorifere la interior si aer conditionat. Chirie 400 euro.

Data adaugarii: 12 Sep 2023
Persoana de contact: Daniel
Localitate: Buzau
Judet: Buzau