Casa de vanzare in Tisau (la 30 km de Buzau)



Anunț Expirat!
Pret: 68000 LEI

Referințe casă:
- Casă locuibilă în stare foarte bună, construită în paiantă, cimentuită în exterior, aflată în zonă de deal împădurit în apropierea obiectivelor turistice: Tabăra de Sculptură Măgura, Mănăstirea Ciolanu, Băile Sărata Monteoru - toate situate în jud. Buzău.
- Anexe și îmbunătățiri: terasă, magazie, beci, garaj, fântână proprie cu tuburi mari, hidrofor, instalație solară, boltă de vie pe rod.
- Instalațiile sanitare, inclusiv fosa de colectare, sunt construite și montate în 2018. Apă caldă există permanent, fără costuri, cu instalație solară aflată în termen de garanție de cinci ani, montată în 2018.
- Două toalete: în interiorul băii casei și afară deasupra fosei septice.
- Încălzirea se face pe lemne prin cele două sobe de teracotă existente. Aprovizionarea cu lemne este foarte lejeră, casa fiind situată în zonă împădurită.
- Acoperișul cu tablă zincată a fost schimbat în totalitate în anul 2017, iar cel al garajului în 2019.
- Grădină în suprafață de circa 800 metri pătrați este plantată cu pomi fructiferi, vița de vie, muri, căpșuni având și suprafață liberă pentru alte culturi: flori, legume etc.
- Starea împrejmuirilor este foarte bună deoarece gardurile au fost refăcute integral cu materiale greu degradabile (stâlpi de fier și beton).
- Vecinii sunt de bună calitate și încredere. Nu sunt zgomotoși și sunt foarte buni colaboratori și de ajutor la nevoie.
- Este casa care o poți folosi și pentru vacanță în orice anotimp, fiind posibilitatea de a fi ținută în observație de către un vecin pe durata absenței.
- Este locul în care te vei plictisi de liniște și aer ozonificat.

NOTA: Accept și schimb cu garsonieră confort 3 sau camera de camin imbunatatita (exclus parterul și ultimul etaj) în orașul Buzău.

Data adaugarii: 16 Aug 2019
Persoana de contact: Mircea
Localitate: Buzau
Judet: Buzau