Ansamblu de case noi in Buzau ~ 3,5km de Carrefour ~ Comision 0%



Anunț Expirat!
Pret: 140000 EUR

Localizare: Imobilele se afla intr-o zona in continua dezvoltare, fiind locuita preponderent de familii tinere, la 3,5km de Carrefour, in satul Gura Calnaului, comuna Vadu Pasii; judetul Buzau

Compartimentare:

Compartimentarea casei va permite sa beneficiati corect de lumina naturala. Terasa asigura intimitate pe partea din spate a casei iar constructiile utile ulterioare pot fi amenajate mai tarziu fara a va face griji de spatiu ( magazie, garaj)

Este compusa din: living, bucatarie + camara, dressing, hol, 2 bai, 2 dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie proprie, pod, terasa betonata. La cerere se poate recompartimenta in living + bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai.

Suprafata utila: 125mp

Suprafata construita: 145mp plus terasa 30mp

Suprafata teren: Fiecare casa va fi construita pe un teren de 500 mp, imprejmuit cu gard.

Anul constructiei: 2022

Detalii constructie: Constructie pe cadre din beton armat, zidarie din caramida Porotherm (30cm), inclusiv compartimentarile interioare (20cm), izolata la exterior cu polistiren 10 cm-eps 80, sapa mecanizata, tencuiala mecanizata pe baza de ipsos, tâmplărie PVC 6 camere Salamander cu sticla tripan 4 anotimpuri culoare gri antracit, blaturi interioare din PVC iar la exterioare din aluminiu cu certificat de calitate și garanție 5 ani, fosa ecologica 16m3, acoperis cu sarpanta din lemn de 15cm si tigla metalica Metigla de 0,5mm.

Casele se predau cu toate finisajele (de calitate superioara) incluse in preț: încălzire pardoseala, tâmplărie tripan, gresie, parchet, faianța, obiecte sanitare, centrală, uși+terasa finisata.

Pret: 140.000€ (plus TVA in cota de 5%)

Comision 0% pentru cumparator!

Data finalizarii: 30 APRILIE 2022

Modalitati de plata: cash, rate direct la dezvoltator sau credit imobiliar (se ofera consultanta gratuita in vederea obtinerii acestuia)

Situatie juridica a imobilului: Acte pregatite pentru va

Data adaugarii: 04 Mar 2022
Persoana de contact: Comp. Imob. Prima Casa Buzau
Localitate: Gura Calnaului
Judet: Buzau