Cautam o femeie in varstaAnunț Expirat!
Agenţia Vale's Staff HR Services caută o persoană de sex feminin, fără experienţă anterioară, pentru a locui împreună cu o altă doamna ce suferă de atacuri de panică (atacuri minore - din cauza singurătăţii)/depresie.

Este un caz fără probleme reale de sănătate, complet lucidă însă singurătatea o conduce către stări de depresie/frică.

În casă veţi locui împreună cu doamna respectivă, este singură momentan - o să aveţi camera separată. Este necesar să faceţi curăţenie ori de câte ori este nevoie, ca şi într-o casă normală, nimic special sau "în plus".

Se oferă casă (nu se plăteşte absolut nimic), mâncare este gratuită (nu sunt condiţii - dacă există o anume dietă datorită unor probleme, ne putem adapta) iar renumeratia lunară este negociabilă.

De subliniat este că, avem nevoie de o femeie fără alte obligaţii - pentru a locui în casa respectivă, se poate avea zi/zile liberă(e) dacă este absolut necesar. Persoană să fie cât mai activă şi pozitivă posibil. Casă se află la 25km de oraşul Buzău!

Profil aplicant
- fără probleme medicale;
- vârstă nu este un criteriu de selecţie, nu există o limita impusă;
- persoană "activă, pozitivă, calmă, fără probleme cu alcoolul; - fără antecedente penale;

Dacă oferta este atractivă, va rugăm să ne contactaţi telefonic la numărul 0766-695-685 de luni până duminică între orele 10:00 şi 18:00!

Data adaugarii: 07 Sep 2017
Persoana de contact: Vale's Staff HR Services
Localitate: Buzau
Judet: Buzau