ULTIMA ORA: Planul Roșu Activat | Șase victime la școala nr. 1 din Buzău

Decembrie 13 13:17 2017 by buzau.net

Accident rutier in zona școlii generale nr.1 "Capitan Aviator Mircea T. Badulescu" din municipiul Buzau. Din primele date a rezultat vătămarea a 6 persoane. La fața locului sunt echipaje ale politiei, salvarii si pompierilor.

Update: 12.10 Planul roșu a fost activat!

Referitor la accidentul rutier din municipiul Buzau, din primele verificări efectuate la fata locului de politişti a reieşit că o conducatoare auto aflata la volanul unui autoturism, pe fondul unei manevre executate gresit a acrosat poarta de acces in curtea unei institutii scolare. În urma impactului, 6 persoane adulte, 5 femei şi un barbat, au suferit vatamari corporale în urma căderii porţii metalice, persoanele aflându-se pe trotuar, in fata unitatii scolare a precizat agentul şef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Cea care a dat cu mașina peste oamenii aflati pe trotuar ar fi chiar directoarea scolii, Monica Gheorghe.  Monica Gheorghe a lovit poarta institutiei iar aceasta a cazut peste parintii aflati in fata scolii. Aceasta conducea o masina de teren marca Toyota. Directoarei  i s-a facut rău. Ea fost preluată de o ambulanță și dusă la spital.

Cristina Negru

 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%