Spectacol de zile mari la Buzău | Află când se vor distribui învitațiile

Martie 10 19:52 2018 by buzau.net

Buzoienii vor avea parte, săptămâna viitoare, mai exact pe data de 17 martie, de un eveniment deosebit pus în scenă de administrația locală. Este vorba despre un spectacol de muzică populară care va fi susţinut de artişti de renume din România și Basarabia. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor și este realizat împreună cu Televiziunea Română. 

Printre invitaţii speciali din spectacol se numără şi orchestra „Lăutarii” din Chişinău, care va susţine un recital de muzică populară din cele două ţări, sub bagheta maestrului Nicolae Botgros dar si nume grele ale muzicii populare romanesti precum Ion Paladi, Ansamblu Stefan Voda, Grigore Lese, Benone Sinulescu, Laura Lavric, Sava Negrean Brudascu, Traian si Valeria Ilea, Nemuritorii si Ansamblul de dansuri Transilvania.

Spectacolul va fi difuzat pe 27 martie, atât în România, cât şi în Republica Moldova. Această zi nu este aleasă în mod întâmplător. Mai exact, pe data de 27 martie 1918, Basarabia se uneşte cu Regatul României, după 106 ani de dominaţie ţaristă.

Invitațiile pot fi ridicate miercuri 14 martie 2018, începând cu ora 10.00 de la Sala Sporturilor din Buzău.

Cristian Stefan 




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%