Rămas bun, doamna profesoară! | A încetat din viață la 59 de ani

Decembrie 29 21:50 2017 by buzau.net

Răpițeanu Cornelia a încetat din viață vineri, la vârsta de 59 de ani în urma unui tragic accident rutier produs chiar de fiica sa. Cornelia era profesoară la Liceul Tehnologic “Grigore C. Moisil” (Liceul Contactoare) fiind si diriginta la clasa a XII-a D. Zeci de mesaje au venit pe rețelele de socializare de la elevii săi, dar din păcate sunt mesaje ce doamna profesoară nu le va mai putea citi niciodată.

"Mi-a fost model și mentor, nu doar profesor. De o eleganță nemaivăzută în perioada aia înghețată de comunism, de o căldură pe care n-am întâlnit-o la mulți dascăli, și o fină ironie care nu te demonta ci, dimpotrivă, doamna Rapiteanu era un personaj. (...) Drum bun, dragă, dragă doamnă! Și mii de mulțumiri." - a scris pe Facebook una din fostele sale eleve

Sărbători de coşmar pentru  tânăra şoferiţă, ea a provocat vineri un accident cumplit în urma căruia tocmai mama ei, în vârstă de 59 de ani, a murit. Alte trei femei, între care o adolescentă de 17 ani, au fost rănite.

Accidentul s-a produs vineri dimineaţă pe DN 2 B, pe Şoseaua Spătarului din Buzău când o tânără de 27 de ani din Buzău a intrat în depăşirea unui camion fără a aprecia corect distanţa pe care o avea de parcurs pentru a reveni pe sensul său de mers.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%