Dacă se vrea, se poate | Un nou proiect cu fonduri nerambursabile la Berca

Martie 20 17:48 2018 by buzau.net

Așa cum ne-a surprins si cu alte proiecte, primarul comunei Berca, Ionel Dobrita are in plan ca anul acesta sa isi continuie seria proiectelor prin fonduri europene nerambursabile.

Dupa aprobarea proiectelor: "Modernizare drumuri satesti in comuna Berca" (valoare 1.000.000 euro) si " Achizitie mobilier urban pentru dotarea parcurilor de agrement in comuna Berca", a venit randul proiectului " Modernizarea renovarea si dotarea Casei de Cultura in comuna Berca, judetul Buzau".

Valoarea totala a proiectului este:585.279 euro.

Prin acest proiect, se va  renova cladirea la exterior si interior, anveloparea acesteia prin montarea unui termosistem performant, dotarea cu un sistem modern de incalzire centralizata in toata cladirea, dotarea cu sistem de ventilatie si racire a aerului, dotarea cu mobilier nou, modernizarea bibliotecii si infiintarea unei sali moderne de lectura.

Dotarea cu instrumente muzicale si mobilier adecvat pentru desfasurarea activitatii Ansamblului Folcloric Dragaicutele, amenajarea curtii si spatiilor verzi, dotarea cu un sistem modern pentru stingerea incendiilor, dotarea salii de spectacole cu sunet, lumini si sistem cinema profesionist constituie o prioritate.

In acest moment, cladirea nu are aviz de functionare ISU, nu avem voie sa,desfasuram evenimente din acest motiv.
Ionel Dobrița dorește să redea Casei de Cultura rolul cultural-artistic pentru care a fost construita.

Ioana Câmpeanu





Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%